fredag 30 december 2011

lördag 24 december 2011

God Jul!

 Sköna lediga julaftonsmorgon! Som florist har man inte alltför ofta ledigt på julafton och därför har jag njutit extra mycket denna julaftonsmorgon. Här har vi klätt granen, lyssnat på jul-radio och smådonat med ett och annat.



Nu blir det dags att fira jul tillsammans med nära och kära. Ha en riktigt skön och välsignad julhelg!

tisdag 13 december 2011

Bloggjulfest

I


Igår kväll hade jag äran att få besök av ett glatt gäng bloggvänner. Vi firade den årliga julfesten med mycket godsaker och många goda skratt. Här har Maria gjort en bra beskrivning över kvällen med bloggdamerna, samt delat med sig av flera bilder från vårt hem. Bilderna ovan fotades innan gästerna kom, med sparsamt naturljus. Tyvärr lyckades jag inte få några bra bilder från träffen, så ni får hålla tillgodo med en mindre bra, med mest ryggtavlor att beskåda.
  Tack tjejer för en mycket trevlig kväll!


torsdag 1 december 2011

Kök i mystider

 
Vårt kök har ännu inte genomgått några större förändringar, men det är på gång än i det ena hörnet och än i det andra. Som ni redan kunnat gissa blev det mannen som drog längre strået angående köksluckorna: han skall få göra dem själv. Nu väntar jag bara snällt att de så småningom ska komma högst upp på dagordningen. Tills dess kör vi så här.