onsdag 15 maj 2013

Stentrappa

Här jobbas det med en stentrappa till huvudingången. Det är ett svettigt göra att släpa alla tunga stenar och tråkigt att ibland bli tvungen att välja bort vissa fina stenar när det skulle krävas mera än vanlig karakraft för att flytta på dem.Det blir en del pusslas med stenarna, men det tar sig. Snart är det bara trappsteg nummer två kvar. Heja, heja, säger det klena kvinnfolket, som inte duger till så mycket "stenkånk".

lördag 11 maj 2013

Flocken

På begäran från flera håll sätter jag in en liten presentation av våra flockmedlemmar. Ni som inte är intresserade av hundar kan gå in på aftonbladet eller något liknande istället. :)


Först ut är vår first lady, Tayganin FREYJA. En klok, lugn och harmonisk 10 åring med goda ledarhundsegenskaper.

 


 Sonen, 7 åriga Tayganin GELEK, är en mycket blyg men arbetsvillig kille.


 Vår första hund, 1 åriga El Lobo Delgado Hilja, till vardags SABA, är lika dominant och bestämd som hon ser ut. I flocken är det hon som bestämmer!


 Sist, men inte minst nykomlingen och Sabas bror, El Lobo Delgado Hawonii, eller HAKIM som han kallas. Han är en mycket sällskapssjuk gosse som snällt får ställa sig i ledet när Drottningen av Saba regerar.


 Och slutligen två syskonfoton.
 


 Nu ska vi tro att flocken är komplett, åtminstone för ett tag framöver. Husse och hundarna ser redan fram emot nästa vinter när de får börja grovjobba igen. Sommar är ingenting för en riktig husky!

söndag 5 maj 2013

Tapet

Plötsligt hittade jag vår blivande sovrumstapet utan att ha sökt någon sådan. Denna tapet dök upp framför mina ögon när jag bläddrade på findit och nu hoppas jag bara att den inte är allför dyr och svår att få tag på.

Mawok Air
 Bild: mawok.se
 
Tapeten kommer från Ejffinger och hör till Pip wallcoverings kollektionen men jag har inte hittat något namn på den.