tisdag 15 september 2009

Höstnytt

Nu har äntligen höstnyheterna börjat dimpa ner i affären på jobbet (http://www.sunds.nu/) Det är alltid lika spännande och alltid lika frestande när varorna börjar droppa in. Denna gång försökte jag stilla ha-begäret med att ta kameran till jobbet och fota lite, men visst finns det massor man skulle vilja få i egen ägo.
Glasburkar är en av mina svagheter. De är så fina och enkla att använda.
Vilken underbar glaskupa! Som ett pärlband...
Som gjorda för kvällsmys under kulna höstkvällar...
Dessa emaljmuggar blev jag överförtjust i! Så enkla men så fina! Är rädd för att de ännu hamnar hemma hos mig.

6 kommentarer:

sabina sa...

Fina saker!

En vit vardag sa...

Jättefina glasburkar! Vi har faktiskt fått en likadan burk som en av de på översta bilden av din arbetskollega C för en tid sedan. Fyller verkligen sin funktion som prydnad och förvar.

Lantliga drömmar sa...

Ja ni har så mycket fint nu! Köpte några skålar och en brödburk sist jag var in. Jag som bara skulle ha lite lökar... ;) Väntar på fler större bakskålar som ni tydligen också skulle få... Jag har ju inga från förut... :)

Blev helt kär i de vita choklad-muggarna, men konstaterade att hålet för fingret (örat alltså) var för litet för maken, så han skulle inte använda dem = jag sparade lite pengar åtminstone. Jag måste försöka hitta fel i allt jag tycker om, annars följer det med hem! ;)

eirikas sa...

Mmm... fina grejer! Väcker verkligen ha-begäret! Lät annars spännande med fönstren. Min käre make tyckte att alternativet lät bra :)

Flickan på landet sa...

ååå vilka härliga nyheter. Sunds har så mycket fint!Lyckost som jobbar där *ler*

Ser att grunden är på G hos er =0) Blir lite nyfiken på varifrån Terjärv stenarna kommer?

Sara sa...

Ja som hadd tänkt koma o skåda ett er snart, men ja sir no ja måst vänt liti nu så ja int vaar ruinera! :D