torsdag 8 april 2010

På tork

De sista fönsterbågarna på tork. Skulle gärna försköna omgivningen lite, men detta är den krassa verkligheten bakom kulisserna.

Väntar så på att få släppa in vårljuset genom dessa fönster...

11 kommentarer:

finnkids sa...

Så vackra fönsterbågar! Skall bli så roligt att se när de är inmonterade på ert hus :-). Blir det inflyttning till hösten kanske? Du kan bara svara här så går jag in och läser senare...!

maria sa...

Det är grejer det där, vackra som bara den!!............men att måla dem kan ju inte vara riktigt roligt alla ggr, ser pilligt ut!
Tänk vad fönster gör mycket för husets, de är ju husets ögon.

Lundagård sa...

Jag svimmar vilka vackra fönster!!!
Är de från Backas? Åhh, precis den modell jag spanat lääänge efter i hopp om att hitta gamla till vår kvist. Men det kommer nog inte att hända. Såååå fint det kommer att bli!

Anonym sa...

åh.
så.
vackra.

förstår att du längtar.

fin helg.

Lantlig längtan sa...

Vilka härliga fönsterbågar!!
Speciella! Kommer att bli intressant att se dem på huset.
Trevlig helg!

Lufolkan sa...

Finnkids: Det blir nog tidigast till nyår skulle jag gissa, men vi har inga tidsplaner överlag. Det är bäst så, annars blir man så besviken när det ändå inte håller.

Lundagård: Ja, de är från Backas.

Och ni övriga: Tack för era snälla kommentarer! Vi är oxå väldigt nöjda med dem, men så har vi oxå suttit många timmar och ritat modeller. :) Och, ja, de är väldigt pilliga att måla och säkert inte heller de smidigaste att tvätta.

Lantliga drömmar sa...

Åååh, de är för härliga! Det kommer att bli så fantastiskt fint! Kan bara föreställa mig hur underbart ljuset kommer att stråla in genom dem! Massor av jobb har ni bakom allt, det blir underbart!!

Okej okej, om jag säger att planteringarna säkert är lika fina, är du nöjd då? ;)

Skön helg!

klipposfia sa...

Kan bara hålla med de andra! fantastiskt fina fönster:) riktigt härliga! sen då det är dags att börja tvätta kan jag ge dig ett tips:) våra kryss har fått utstå ett som annat innan jag hittade knixen....

MammaMonica sa...

Verkligen fönster med hög wow-faktor! De kräver säkert mycket jobb förrän de är på plats, men väldigt tjusigt blir det säkert!!

Flickan på landet sa...

Wow så vackra. Det kommer att bli såå fint. Ni verkar göra ALLT med omsorg och då brukar slutresultatet bli bra =0)

Anonym sa...

Underbara!!!!