fredag 14 maj 2010

RödmyllaEtt för oss nytt och spännande projekt gick av stapeln idag på Lufolk. Rödmyllekok stod på programmet och resultatet blev till belåtenhet. Vi tänker måla ytterpanelen ett varv innan vi sätter upp den för att på så sätt undvika lite höjder. Vi kokade en lite mindre sats och kokar igen när det blir dax för andra strykningen. Lufolkan själv duger för tillfället inte till så mycket annat än uppställning för foto, p g a en inflammerad handled. Har haft problem i flera månader nu och börjar bli trött på handikappet. Först vänstra handleden, nu högra och nu verkar vänstra handen ha ngt på gång igen. Det är svårt att bara se på när det finns hur mycket som helst som borde göras, men det är bara att ge sig till tåls.

4 kommentarer:

finnkids sa...

Låter så roligt med målning. Hade gärna kommit om man var i hemknutarna! Trist med dina handleder, förstår att det är frustrerande när man inte duger till att jobba på tomten när ni har så mycket att göra. Du får sätta dig i en bekväm stol i solen och läsa en god bok istället och kommendera andra i jobb! Lägg gärna ut bilder sen hur det ser ut när panelen är på huset! Ha en skön helg, hoppas ni får mycket gjort imorgon!

Lantliga drömmar sa...

Häftigt! Låter kul att göra det på riktigt och köpa själv! Vi var så bekväma så vi tog köpis-rödmylla, inte lika äkta, men betydligt enklare... ;) Har ni börjat måla redan? inomhus eller utomhus? Vi borde måla våra ribbor innan vi spikar fast dem, men jag funderar om det är för kallt på nätterna ännu?

Jobbigt med inflammationer! Har ju själv kroniskt inflammerad höger axeln, så jag vet lite om hur handikappande det är! Du får bara försöka vila, trycka i dig burana och kyla ner handlederna! Sen hämtar du kortisonsprutor om det inte ger med sig! :)

Lantliga drömmar sa...

Ja idag har det ju varit underbart väder!! Helt otroligt!
Vi får nog ta målastalko vi också så småningom gissar jag, bara vädret håller i sig!

Äsch, taskigt om du prövat allt redan! Men då ska vi bara hoppas att handlederna reder upp sig nu snabbt!! :)

Sara sa...

Nejmen hej, va roligt att bloggen e omtyckt o va rolit att du lämna en kommentar!
Studenten jaa, ja e int precis avundsjuk på de. Dock tänker ja koma instickand o beställ na blommor åv er jär inom kort. Syns då! :)