tisdag 7 september 2010

Höstigt

Hösten har anlänt och vi hittar nya saker att njuta av i naturen. Äppelträden börjar bli klara för skörd, lingon plockas och grannens katt har inrättat katt-bb på vår föusvind. Tyvärr är jag inte kattvänligt sinnad, men det får väl anses betalt bara den håller bort mössen.
På Lufolk jobbar vi långsamt vidare. Väggar spiras upp på andra våningen, en del murande har gjorts som förarbete åt muraren, dörrar skrapas och lister till fönsterfodren utomhus fixas till. Tyvärr ser det fortfarande ut i stort sett som förr där inne, dvs inget att fota och dela med sig av. Men, som sagt, naturen har en hel del att erbjuda...Stormhatten klamrar sig ännu fast vid sommaren.

6 kommentarer:

finnkids sa...

Mums vad äpplet ser gott ut, dessutom supersnygga bilder! Äppelträdet kanske har varit på gården sen förut eller har ni planterat det? Ni var så fina i öt-bilagan! Njut av sensommarsolen!

klipposfia sa...

Guld värt allt som naturen erbjuder:) Härliga bilder! och kämpa på, snart syns det nog det ni jobbat med:)

Lantliga drömmar sa...

Härliga bilder! :)

Skulle kunna skriva samma som du: "på Lugnet jobbar vi långsamt vidare...", skillnaden är bara att här gör vi det verkligen i slow motion, dvs vi gör nästan inget alls! ;) Faktiskt så har vi fixat foderbräden på framsidan nu, en hel sak på en hel sommar, det du! ;) :D

Lilla My sa...

Är det Bebbos katt som infört bb hos er? :)
Hälsn.
Lotta

Lantliga drömmar sa...

Ni är välkomna när ni vill! Kommer ni utan förvarning får ni räkna med ett hem upp-och-ner (städlusten är inte den bästa...), men välkomna är ni iaf! :D

Lantliga drömmar sa...

Okej, men är det totalt kaos kan jag åtminstone slänga in skräpet under sängen ;) :D