lördag 9 oktober 2010

Exteriör
Nu tar vi paus med exteriör-jobb tills nästa sommar. En hel del fixas finns ännu, men visst ser det ändå ut som om man kunde bo, eller hur? Fokus flyttas nu helt till insidan, för där ser det nog ut som allt annat än som om man kunde bo...

4 kommentarer:

klipposfia sa...

Ja tänkt riktit på dig då jag skrev inlägget:) att du har samma sak på gång....oj vad det vore enkelt med en färdig dörr från butiken men oj vad man ändå inte vill:) köpte nya skrapor idag så nu tar jag nya tag igen:)

Ert hus börjar se så färdigt å fint ut nu på utsidan. Hade gärna bytt fönster och foderbräder med er! Ny vecka nya tag:)

Lantliga drömmar sa...

Jess, jag kan flytta in imorgon! ;) Tar med mig sovsäck och trangia, och njuter, om inte av annat, så av att exteriören är så underbart fin! :)

Lantliga drömmar sa...

Tack själv! :)

Jag kan förstå att du inte riktigt kan ta julen, och speciellt inte adventstiden, som något avkopplande och fridfullt - det är ju allt annat än det i din bransch!
Jag tycker ju alltid om den, speciellt tiden innan jul, men i år känns det extra mysigt och så får jag ju vara ledig hela advent!

Flickan på landet sa...

Underbart vackert :)