söndag 21 november 2010

Julbutik

Denna vecka har vi jobbat med lite förändringar i butiken på "lilla" Sunds. Vi har fått en del nya snygga inredningsbord och butiken har således fått en ansiktslyftning. Samtidigt har vi plockat fram julen i butiken, så nu finns det mycket fina julprydnader till försäljning. Här nedan en liten glimt av vår julbutik.
Välkommen in!

5 kommentarer:

maria sa...

mycket fint skymtar man där, fick en rabattkupong på mässan så nu måste jag nog bege mej till butiken :O) angående mässan så tyckte jag de hade arrangerat det så vackert i deras stånd, otroligt vilka kreativa människor! man blev ju så jul inspirerad!

Lantliga drömmar sa...

Oj så mycket fint du visar! Vill ha en hel del... ;)
Måste absolut åka in till stan nån dag och ta mig en titt!

Ha en bra vecka!

Sara sa...

Ooh, härligt me nya bord! Kan tänk me he bövsta o. :)

klipposfia sa...

Kan nog tänka mig det att man liksom har färdigt med pysslandet då man kommer hem....du har ju ett enormt utbud att tillgå på jobbet också så man kanske int orkar böri sök efter all små bandstumppar sen då man kommer hem....men att orka pyssla med byggandet är ingen småsak det heller...pyssel av stora mått!
God fortsättning!

Janina sa...

Hej Mia!
Fick alldeles dryft när jag såg dessa bilder från butiken - vad otroligt fint det ser ut!!! Kommer in nästa vecka och njuter! Ert hus ser redan alldeles fantastiskt ut, härligt!