måndag 6 december 2010

Äntligen!

En fantastisk känsla! Förra veckan invigdes plåtugnen och sedan dess brasar vi på så gott som dagligen!

Äntligen säger vi oxå vartefter golven kommer på plats. Här syns hallgolvet som nu är slutfört och redo för att börja skuras. :) Jag är inte så förtjust i golvet som det ser ut nu utan drömmer mig några år framåt när golvet förhoppningsvis börjar få en vacker patina.

10 kommentarer:

klipposfia sa...

Oj vad roligt! både med golv och att ni får elda:) golven får nog sin patina fortare än man tror....tro mig! men skönt känns det då man äntligen kan gå på ett färdigt golv utan att plumppa i isoleringen helatiden:)

finnkids sa...

Mysigt ser det ut med brasan, kul att ni nu kan elda på! Så fint hallgolvet ser ut!

maria sa...

viklen härlig kamin, äkta gammal plåt, såå vacker!!

Lantliga drömmar sa...

Grattis till eldning och golv! Så härligt när det går framåt, och man verkligen känner att det blir mer och mer till ett hem hela tiden!
Golvet är fint redan nu, men kommer bara att bli vackrare med tiden! :)

Anonym sa...

oj va mysigt!
Och golven är UNDERBARA!

klipposfia sa...

nja...vi lever delvis i plumppandet ännu:) eftersom vi inte fått allt golv ännu....har vääääntat läääänge nu! så vi lagar färdigt i ett hörn och så arbetar vi oss innåt så att säga:)....barnen hinner flytta hemifrån om vi ska vänta att allt blir färdigt på samma gång:)

Flickan på landet sa...

Sitter bara och myser när jag ser dina bilder, helt underbart vackert blev det.Gillar starkt kaminen. En sån skulle jag också vilja ha i "nästa" hus (som jag bara kan/får drömma om). Alltså ert hus blir så fint så jag finner inte orden :-o

eirikas sa...

Härliga tider! Njut av spraket :)

Lantliga drömmar sa...

TACK!! :)
Stor kram till dig!

Sara sa...

En sån gammal kakelugn hade vi i vårt hyreshus före vi flyttade till eget hus, kakelugnen är det anda man saknar, den värmde ju så bra!!
Hittade hit via DT :)