söndag 3 juni 2012

Sommartider

Senaste vecka tillbringades bland tusentals och åter tusentals examensrosor. Examens-veckan är den mest arbetsdryga veckan i året inom blomsterbranschen. Nu är det skönt, skönt, skönt att ha avklarat denna tuffa vecka och sommaren känns välkommen på riktigt.

 

I helgen har jag fått vara ledig och jag har bland annat fått fira farfars hedersvärda 95 år. Det är inte många som har fått vara med om så mycket i sitt liv som farfar.

Innan helgen tog slut fick jag också snabbesök av kära lillebror innan han igen drog iväg till ryska gränsen och vardagen i det militära. Kunde konstatera att för precis ett år sen stod vi under samma hägg och fotade, då i annan utstyrsel. Tänk vad tiden går snabbt! Nu gäller det verkligen att ta vara på stunden. Jag har dagligen följt med häggarna för att se när de slår ut i blom och nu blommar de för fullt. Härligt! Nu är det bara värmen som fattas, men vacker så det förslår är ju naturen hursomhelst.


Ha en bra arbetsvecka alla vänner!

3 kommentarer:

maria sa...

vilken stilig bror du har ;-)

njut nu av lugnet nu efter stormen, det var verkligen harmt att vår träff hamnade mitt i din stressigaste vecka på jobbet!

....men det kommer ju flera träffar!!

Lantliga drömmar sa...

Skönt nu när den stressigaste tiden på jobbet är förbi! Njut nu och ta vara på varje ledig stund!

Ingelill sa...

Elegant Pojke!