tisdag 3 juli 2012

Sommarprojektet

Årets sommarprojekt nummer ett är av ett lite annat slag än tidigare somrar.  Det blir att plocka fram foton, lim, saxar och allehanda scrapbookingmaterial.


Vi har nämligen kommit så långt i vår adoptionsprocess att det börjar bli dags att skicka in våra papper till kontaktlandet. Nu gäller det alltså att göra en presentation av oss i ett tilltalande och intressant album. Detta album kommer att plockas fram inför någon olycklig mamma i Syd-Afrika och bland övriga presentationer önskar vi få henne att välja just oss som föräldrar till sitt barn. Vi vet inte när vårt album plockas fram, vi vet inte hur många mammor som kommer att välja någon annan efter att ha sett vår presentation, men vi hoppas att detta album ska hjälpa oss på vägen att bli tre. Det kommer uppskattningsvis att dröja allt mellan 6 månader upp till 2 år, så tills den dagen kommer får vi nöja oss med surrogatet som redan nu vilar på vår säng.


15 kommentarer:

Marika sa...

Ett annorlunda projekt i sanning. Hur har ni det på torsdag kväll? Här har det lämnat över en massa födelsedags"gutta" och jag tänkte vi kunde fundera både lite på vår resa och på det där som skulle skrivas samtidigt som ni skulle hjälpa oss att bli av med doppasi. Jag ringer dig senast på torsdag om jag märker att du inte sett det här innan dess.

Linda E. sa...

Hoppas och ber att någon mamma därborta väljer ert album snarast <3 :)

Flickan på landet sa...

Åhh förstår att ni väntar och längtar. Vilken fin idé att scrapbooka ett album. Håller upp tummar och tår för att ni så snart som möjligt ska ha ert barn i er famn :)
Ha en riktigt skön sommar!
Kram Pamela

grinden på glänt sa...

Hoppas, hoppas så att ni blir valda direkt! Håller tummarna för det!

PS. Snygg stol du fyndade!

Anonym sa...

Vi hoppas och längtar med er / S&B

Sandra sa...

Det där är ju ett roligt projekt, det lönar sig att sätta själ och hjärta i det! I våra båda fall är det en kommitté som valt oss och nu för tiden är det oftare så än att biomamman väljer, eftersom det går längre och längre tid från barnens födelse till matchningen.

klipposfia sa...

Oj vad spännande! Jag tror att känslan för vem ni är kommer att finnas med i albumet eftersom ni/du gör det till ert eget:) önskar er all lycka till!

Anonym sa...

Åh, men vilken söt surrogat kille ni har, och namnet på honom kan jag gissa mig till ;)

Jaa du vännen, jag hoppas och ber att det inte ska dröja länge innan en blivande mamma tycker att ni skulle bli perfekta föräldrar till barnet hon bär! Ni är så värda en liten kille (eller tjej!) som springer runt hemma hos er! ♥

/Heidi, lantliga drömmar

finnkids sa...

Vi väntar och längtar med er. Vilket fint sommarprojekt du får ägna dig åt i sommar!

Ingelill sa...

Väntar också på att få hålla om er kära lilla! Kanske jag hinner hjälpa till med sommarprojektet.

Anonym sa...

Varmt lycka till! / Stella/ A-mamma

Anonym sa...

Vill också önska er lycka till i adoptionsprocessen!! Om jag vore den stackars mamman skulle jag absolut välja er som föräldrar till mitt barn :) Skön fortsättning på sommaren h: Sara A.

Mamsell Lufolk sa...

Stort Tack till er alla för de vänliga kommentarerna! Det gläder och ger styrka att vänta vidare.

Mamsell Lufolk sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
min tekopp sa...

Å alla lycka till och hoppas att det går fort för er att få BB. Jag och min man håller även vi på att sammanställa det sista i vår adoptionsakt och hoppas på en snabb resa.

Kram