lördag 9 mars 2013

Dagens inköp: 12,8 m bänk Idag har vi köpt 12,8 meter bänk. Inte illa! Nu kan vi ställa till fest närhelst andan faller på. Inköpet kan kanske tyckas vara lite onödigt, men vi gillar gäster. Har länge drömt om att skapa en årlig skördefest-tradition här i vår trädgård på Lufolk, men än har vi inga odlingar att skörda. Om inte förr så när den dagen väl blir av så kommer bänkarna till användning och om någon behöver vid tillfälle så vet ni nu var ni kan låna. (Inspektören har kontrollerat att bänkarna håller sig till alla säkerhets- och EU-märkningar, ifall någon undrar).

6 kommentarer:

Lundagård sa...

Wow vilka snygga bänkar, så roligt att hitta många av samma sort och få till en finfin kalashelhet!
Och bordsbenet, det hade jag helt missat, det där blir ju hur bra som helst, inget slår ett hembyggt.

maria sa...

jättefina!! jag har på känn att de kommer att komma till användning ofta :-)

Lantliga drömmar sa...

Voi retona! Ja sku ju ha ein, eldä två åv dömde ja! :) Hade kontaktat gubben ifråga, och de var till salu då ännu, men sen hann ni före iaf! :) :(

Lantliga drömmar sa...

Å ja, de e fruktansvärt snygga! :)

Lantliga drömmar sa...

Jag borde lära mig att vara snabbare då jag hittar något, och strunta i att prata med maken först ;) Det är nämligen inte första gången något rinner mig ur händerna pga att jag inte bestämmer mig genast... :)
Jag är ändå glad att det var ni som köpte dem, så de inte hamnade någonstans var folk inte förstår att uppskatta dem! :)

Lev mer på mindre sa...

Åh, nu blir jag riktigt avundsjuk. Sådana bänkar har jag sökt jätte, jätte länge : ) Grattis till ett finfint fynd!