lördag 11 maj 2013

Flocken

På begäran från flera håll sätter jag in en liten presentation av våra flockmedlemmar. Ni som inte är intresserade av hundar kan gå in på aftonbladet eller något liknande istället. :)


Först ut är vår first lady, Tayganin FREYJA. En klok, lugn och harmonisk 10 åring med goda ledarhundsegenskaper.

 


 Sonen, 7 åriga Tayganin GELEK, är en mycket blyg men arbetsvillig kille.


 Vår första hund, 1 åriga El Lobo Delgado Hilja, till vardags SABA, är lika dominant och bestämd som hon ser ut. I flocken är det hon som bestämmer!


 Sist, men inte minst nykomlingen och Sabas bror, El Lobo Delgado Hawonii, eller HAKIM som han kallas. Han är en mycket sällskapssjuk gosse som snällt får ställa sig i ledet när Drottningen av Saba regerar.


 Och slutligen två syskonfoton.
 


 Nu ska vi tro att flocken är komplett, åtminstone för ett tag framöver. Husse och hundarna ser redan fram emot nästa vinter när de får börja grovjobba igen. Sommar är ingenting för en riktig husky!

9 kommentarer:

Sara sa...

De är så fina allihopa! Har ni dem alla i samma hage eller har ni byggt ut? :)

Mamsell Lufolk sa...

Sara, vi har delat hagen med en mellanvägg och har dem 2 och 2 nu. Vi har en lucka i mellanväggen som vi har öppen när vi är hemma, så då är alla tillsammans. Det är nog lite på gränsen om vi borde bygga ut så de sku få mera svängrum, men de verkar trivas bra som det nu är. Vi har nog funderat lite hit och dit vartåt vi sku bygga ut, så vi får se hur det fortskrider.

Sara sa...

Spännande. :)

Lantliga drömmar sa...

Härligt! :) Den nyaste, hittade ni honom på findit här för någon vecka sedan? Såg en sån annons, och tänkte genast på er!

Lantliga drömmar sa...

P.S. Ni får skaffa en lagom lätt liten skrothög till bil, typ fiat 127 :), kapa bort taket och väggarna, och låta hundarna jobba med den istället för släde ;)

Lantliga drömmar sa...

...ja, och motorn ska ju bort förstås den med ;)

Lantliga drömmar sa...

Det låter ju som en skön idé, två flugor i en smäll liksom. Frun i huset får njuta, medan hundarna får jobba!
Min farbror hade en gammal bil som han rensat av allt på, och sen hade hundarna att dra. Förstås bodde/bor han var det inte är så mycket folk, men ni kan ju alltid glädja dem ni möter... ;)

mimo sa...

Åh va söta!Borde koma oss ti lepplax o se dom live :-) Han som vi köpt huset av här i sundby hade 25 hundar här :-)

Lena sa...

Ooooh.. Så fina hundar ni har!! :)