fredag 26 juli 2013

Semestertider

Den årliga sommarvilan från bloggen har igen visat sig. Istället för att blogga och läsa bloggar har vi försökt ägna oss åt mera sommarrelaterat program, bland annat har vi semestrat i Sverige, umgåtts med våra familjer och vänner, byggt och målat och nu de senaste dagarna tillbringat tid ute på sommarstugan. I förmiddags förenade jag nytta med nöje och tvättade mattor på bryggan och jag måste medge att det nog kändes mera som nöje än nytta. Det blir väl knappast mera somrigt än att i solskenet få andas in havsluft och tallsåpa samtidigt som man skvätter omkring sig av svalkande havsvatten och lyssnar till måsarnas skränande?

Nu närmar sig semestern sitt slut och det blir dags att återgå till jobbet, men än är inte sommaren slut. Vi hoppas på att få njuta av fina sommardagar länge än och ladda batterierna för de mörkare tiderna.

4 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Mmm, kan riktigt känna doften... :) Härligt!

Jannike sa...

Har ni haft lyckan att vara på "rågöun"? Ååh som jag längtar att hinna fara dit, borde vara x antal år sen sist. Har tyvärr ingen semester, får väl fara dit på en endagstrip någon ledig dag. :)

Anonym sa...

Har det funnits något annat hus på er tomt tidigare, vet ni något om den?

Mamsell Lufolk sa...

Hej anonym! Jo, det har nog funnits ett hus här som till hälften var nedrivet när vi köpte stället, andra hälften rev vi ner. Vi känner nog till en hel del om den.