fredag 29 juli 2011

Bygg-boet

Vår nya internet-anslutning vägrar samarbeta med bloggandet, men här kommer i alla fall lite glimtar från bygg-boet.
Vi har haft en underbar semester, helt tagit ledigt från byggandet och hoppas på att komma igen när livet återgår till det normala med jobb-rutiner och sånt. Det finns massor kvar på att-göra-listan, men vi trivs ändå ypperligt i vår nya boning. Möbler och inredning är väldigt provisoriska men det blir väl bättre vartefter vi får flera rum att röra oss i.


Nästa vecka kommer grävmaskinen så då är det utsidan som gäller. Hoppas det inte blir aaalltför varmt. ;) Och efter den insatsen borde jag vara mera on-line igen, då med möjlighet att ladda upp foton också.

Ha det bra alla vänner!

8 kommentarer:

Flickan på landet sa...

Men va fiint ni har fått det, fast det visste man ju att det skulle bli ;)Gillar verkligen ert stora lantliga kök!
Ha en fortsatt skön sommar :)

maria sa...

oj, oj.....det är inget vanligt nybygge det där....man riktigt kan känna känslan som finns i rummen, hääärligt!!

Anonym sa...

Åååh, va härligt det ser ut!!

grinden på glänt sa...

Det ser riktigt bra ut fast det inte är färdigt! Jag förstår verkligen att ni trivs!!

Lantliga drömmar sa...

Åååååh vad härligt!! Så mycket finare än jag ens kunnat föreställa mig att det skulle bli! :) Grattis till inflyttningen! Ser undebrart ut!!!

Lantliga drömmar sa...

Ja du, du har så rätt...! Det finns så mycket att vara tacksam över, det gäller bara att öppna ögonen och se allt! :)

Anna Hjerpe sa...

Härligt att se att insidan kommer bli lika vacker som utsidan! Gick förbi ert underbara hus på min promenad idag och jag "ojjade" och "ahaade" mig över hur fint det ser ut. Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb och det är så roligt att som gammal Lepplax-bo se att ni har tagit er an den stora gårdsgruppen med så mycket potential. Önskar er kämparglöd med byggprojektet även i fortsättningen!

Mamsell Lufolk sa...

Tack Anna! Det var uppmuntrande ord. :) Det är bara att komma på besök nästa gång du har vägarna förbi. Vi gillar att få besök och uppskattar om folk vågar stiga på oplanerat.
Vi känner oss lyckligt lottade som fått möjlighet att rusta upp Lufolk. Vi är ju inga "riktiga" byggare så det blir långt ifrån perfekt, men vi trivs med det vi håller på med och låter det få ta den tid det tar.
Ha det bra!