fredag 12 augusti 2011

Fattig bonddräng


Det är sällan jag har någon frivillig som ställer sig framför kameran, men efter lite övertalning gick maken med på lite foto-lek en vacker sommarkväll. Någon långdragen foto-session blev det inte, men lite bilder hann jag få innan modellen fick nog av dräng-livet.7 kommentarer:

Lundagård sa...

Det ser fantastikst härligt ut i ert hus nu, så roligt att ni kommit så långt! Finfina drängbilder, de får du förstora och printa ut och göra en canvastavla av eller varför inte en bild i bästa oljemålningsstuk :-) och så byter ni plats och drängen fotograferar pigan!

Lantliga drömmar sa...

Vilka härliga bilder! Håller med Aja, du får förstora dem och göra något häftigt med dem, de ska absolut upp på väggen! :) Och så vill vi se dig också! ;)

finnkids sa...

He,he! Va kul att se lillbrorsan som dräng! :-). Härliga bilder! Ni får göra en fotosession med pigbilder också och så tycker jag också ni förstorar dem! :-)

Marika sa...

Tummen upp för Hassi! Hur mang fotbollsmatch fick du mut a me? ;)

maria sa...

va kul med samarbetsvillig karl.....liknande kunde jag bara drömma om ;O) jättefina bilder, dem ska du göra nåt vackert av......

Anonym sa...

Jättefina bilder! Sue

Mamsell Lufolk sa...

Marika: Faktist lyckast ja klar me uta extra fotis-match, förutom den dagliga omgången. ;) Alternativi var et vi sko fa ut å ped i motvind...