tisdag 6 mars 2012

Härliga tider
Visst är det helt fantastiskt vilket underbart väder vi fått ha den senaste tiden. Man borde vara utomhus hela dagarna och njuta av vårvintern. Detta lyckas ju inte så bra när man jobbar, men man njuter desto mera de gånger man har möjlighet till det då istället. 
Senaste söndag förmiddag tog jag och maken oss en promenad i snöskoterspåren på åkrarna i byn. Det var trevlig omväxling att se byn från perspektiv man sällan gör, och vi kunde konstatera att det finns ännu mera åkrar häromkring än det ser ut att vara när man tittar från vägen. Dessutom stötte vi på ca 10 vitsvanshjortar, men de försvann så fort så jag hann inte föreviga dem. Dessa små, trevliga naturupplevelser förgyller livet, och helt gratis dessutom! Ut och Njut!


8 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Vackert, vackrare, vackrast - både vädret, dina foton, och ert hem!
Här är det vi som gör snöskoterspåren, men det är ganska kul det också; vi får ingen motion, men upplever byn och områdena på ett helt annat sätt än när man kör på vägen, precis som du skrev att ni också gjorde! :)
Underbart hur som helst!

Pia sa...

Håller med! God fortsättning på mars och byggandet!

Ingelill sa...

Noo kan ni ha grannit hus! Blir jo nästan avundsjuk...

Sabina sa...

Hej! Vintern är vacker!

Svarar här på kommentaren också (samma som jag skrev på min sida...)

Blir en passlig utfärd bara vi hinner mitt i allt detta! I sommar borde vi besöka några bekanta och få info och idéer, och SÅ långt är det ju inte... Skulle vilja till Purmo också! Få se, få se...

Ska nu ta mig tid att läsa ditt förra inlägg, lillfröken vaknade senaste försök!

Sabina sa...

:-) Inser att jag ju faktiskt gick tillbaka hit pch både läste OCH kommenterade ditt fina inlägg! Men det var värt att läsa en gång till!

Carita sa...

Javisst, jobbet stör fritiden! :-)
Men det var lite ironi, jag är glad för att jag har ett jobb, men som sagt det där med att man gärna skulle vara utomhus i det fina vädret.
Jättefina bilder, tack för titten!

Sandra sa...

Åh vad vackert!

Anna sa...

Vilka underbara foton! Efter att ha bott 6 år i lappland flyttade jag till kärleken på Gotland! Det jag saknar mest är faktiskt den underbara vårvintern!

Ni har ett fantastiskt fint hem!