fredag 16 mars 2012

Kökshylla


Det blev en kökshylla i stället för torkskåp. Jag har envist fasthållit att svenskarna inte är riktigt smarta som inte fattat nyttan av ett torkskåp, men nu har jag själv gått i samma fälla. Fortfarande håller jag fast vid att torkskåp är väldigt praktiska, men efter att ha levat utan i ett halvt år har jag kommit fram till att det går att klara sig utan. Både maken och jag var överens om att en öppen hylla passar bättre än ett skåp ovanför diskhon, och när den dessutom var mycket enklare att fixa till än skåpet så behövdes inga långa diskussioner. Om vi i framtiden kommer fram till att vi trots allt behöver ett torkskåp är det ju inga problem att skruva ner hyllan och bygga ett skåp i stället. 


6 kommentarer:

Ingelill sa...

Så otroligt snyggt!

Flickan på landet sa...

Ser riktigt snyggt ut :)

Anonym sa...

Såå snyggt!!

Lantliga drömmar sa...

Snyggt! :)
Torkskåp är fruktansvärt praktiskt, men det är ju bara så att det ÄR snyggare utan i många kök! Vi saknar också torkskåp, och jag tvivlar på att det blir något i huset sen heller...! Svårt att få att passa in helt enkelt!

Anonym sa...

Ljuva hem, snyggt jobbat Mia :D

sabina sa...

Ni gjorde rätt! Vi har ett torkskåp som vi inte använder som ett torkskåp utan det är mer förvaring-för burkar-och-flaskor-vi-inte-vet-var-vi-ska-lägga-skåp = kaos!