onsdag 9 maj 2012

Hundliv

Det är inte mycket till liv här på bloggen numera, men tiden och inspirationen känns lite som en bristvara just nu. Jag lovar att inte hundblogga alltför ofta, men på begäran skall jag kasta in ett litet hund-inlägg. Tillåt mig presentera:

Saba, den tidsslukande nykomlingen. 
11 kommentarer:

Anonym sa...

Vi saknar henne och er!Sue

Lantliga drömmar sa...

Aaah, hon e ju för söööt!! :)

Flickan på landet sa...

ååhh nej va sööt :) alldeles underbar, men säkert också tiddsslukande, min kollega har just tagit en valp och hon tycker det är en väldans massa jobb ;)

Lundagård sa...

Men Saba, vilken sötnos, vilken härligt intensiv blick! Lycka till med er nya lilla familjemedlem! :-)

Diana sa...

Hon är verkligen lik sin bror, Hakim. Vi borde nog träffas någongång. Tycker bäldigt mycket om Hakims lynne blir intressant se om Saba är likadan.

Anonym sa...

Vilken fin liten hund!! Fast min 1-åring som står brevid mej är övertygad om att det är en "kiss" :)
He e vovven, säger jag, men han skakar bestämt på huvudet och säger kiss. Och i den storleken som den är nu, så liknar den ju faktiskt en liten kisse :) Lycka till med den!

H: Sara A.

Anonym sa...

ojoj då jag ser bilder på ert hus slår mig tanken, var kan detta underbara hus stå ? :D Och har ni bondgård med djur ? (började läsa bloggen idag så e lite lost)

Ingelill sa...

Gulliga Saba:)

Mamsell Lufolk sa...

Alla: Ja, visst e hon en söt liten fröken, och ja, det är många barn som har trott att det är en kisse. :) Den saken lär nog klarna när hon blir äldre. Vi hoppas få en duktig slädhund av henne en vacker dag.

Diana: Ja, det skulle vara väldigt trevligt att träffas. Saba är lugn och snäll, men vi har ju inte haft hund tidigare så vi har inget att jämföra med.

Anonym: Vårt hus finns i Lepplax. Tyvärr har vi inte bondgård med djur. Drömmer om någonting i den stilen nån dag, men nu just har vi inte tid.

klipposfia sa...

vilken gullig liten lurvis:) ögonen är alltid speciella på den rasen, så klar och intensiv...stort lycka till med henne och hon får säkert er att tänka ett och annat mellan varven, men håll ut! även den sävligaste hund har varit valp:) säger hon som aldrig har haft hund...

maria sa...

nämen vilken söt liten Saba, fint namn också....påminner lite om en varg, en söt och snäll sådan ;-)!

jag skulle innnerst inne också vilja ha en hund...men då säger mitt mognare jag att nej, nej Maria - du är för lat för att uppfostra en hund.....den hunden skulle nog lämna i valpstadiet ända tills ålders höst och hoppa på fina damer med vita byxor :-)

lycka till med Saba!!