söndag 22 april 2012

Hundfeber
På Lufolk förberder vi oss som bäst för en nykomling. Vårt livs första egna hund ska hämtas om knappt en vecka. De senaste veckorna har vi läst hundböcker, skissat hundhage och räknat ner dagar tills hon kommer. Det börjar bli dags...


9 kommentarer:

klipposfia sa...

åååh vilken mysling:) det blir full rulle hos ert en tid...själv har vi blivit med häst...vad är det med våren? den gör ju en helt vimsig:) men våga vinner eller hur! Lycka till!

Lantliga drömmar sa...

Har så tänkt på er och er lilla söta, jag är nästan lika spänd och förväntansfull som ni säkert är! ;) Nej, kanske inte riktigt, men jag tycker det är underbart kul, och jag bara räknar dagarna för er!
...och ja, jag blir faktiskt rätt så avundsjuk också när jag ser bilderna på er fina, fina hund! Vet inte hur jag/vi ska våga komma och titta på den sen! ;)

Pia sa...

Här har också alla utom jag hundfeber! Det ska bli en tax, men inte ännu utan om ett par år. Lycka till med vovven!

Kristin sa...

Ah, så mysigt med en liten valp. Förra året köpte vi en till labbe som nu är 15 mån och nu står vi i kö för ytterligare en valp (då den gamla hunden vi hade var tvungen att få vandra vidare under året). Det är något visst med att ha en liten valp att ta hand om, ni har många roliga och jobbiga stunder framför er! MYSIGT!!!
Kram Kristin

Anonym sa...

Va roligt att ni ska få en ny familjemedlem. Är det en Siberian Husky? Vi har nu haft vår Siberian Husky i 1 1/2 månad och hon är ju för mysig, men envis. Varifrån skall ni hämta valpen? Hälsn. Monica T

Mamsell Lufolk sa...

Monica T: Ja det är en Siberian Husky. Vi ska hämta den från Rovaniemi.
Jag har förstått att de kan vara lite envisa, men den egenskapen behövs ju för draghundar. :) Vad bra att känna till nån annan som har husky. Känner inte så många, så det är bra att veta var de finns och var man kan fråga råd av andra husky-ägare. :)

Anonym sa...

Va roligt att er är från Rovaniemi vi hämtade vår tik från Högland i Sverige. Igår hade vi hit Mats Mäenpää och fick jättegoda råd om fostran av valpen, och jag rekommenderar honom. Vi Får säkert byta tankar och erfarenheter i framtiden. Spännande ;)hälsn. Monica T

från denna dag sa...

Nej men vilken mysig en! Och rasen är ju så otroligt fina! Lycka till med er lilla valp när ni får den :)

-Ulrika-

Sara sa...

Hallå, var är hundbilderna?
Jag förgås av nyfikenhet! :D
Går allting bra?