söndag 11 november 2012

Lugn&Ro

Om någon känner till var man kan skaffa lugn&ro eller fritid&energi på burk tar jag gärna emot tips. Det går liksom lite trögt på Lufolk nu. Vi får inget gjort, men kan inte heller säga att vi är lata. Hur jag än funderar hittar jag ingen förklaring till hur det kan gå ihop att vi jäktar och jobbar, men ändå inte har en gnutta resultat att peka på.  Nu har jag på allvar tänkt ta tag i listmålandet igen och hoppas att jag småningom skall ha åtminstone något resultat att peka på när någon frågar vad vi gjort den senaste tiden.


Äppelmos har vi i alla fall hunnit koka i denna höst. Vi har nästan drunknat i äppelskörden, men fortfarande har vi mycket äppel kvar.

Denna stol ropade jag in på en auktion i höstas. Tyget behöver nog bytas i något skede, men det är ändå inte så illa däran att stolen inte går att använda tills vidare. Perfekt stol att sitta och sticka varma sockor eller tröjor i, medan brasan sprakar i kakelugnen. Men först var det ju listerna...


5 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder! Jag föredrar stolen framom äppelfixandet. Sue

Sabina sa...

Berätta gärna för oss om du hittar det du söker... Antar att det ska vara lite trögt i novermbermörkret. Sköt om er!

maria sa...

stolen passar utmärkt med just detta tyg, njut av den du!

vilka vackra kort du tagit, den suddiga bakgrunden ser tjusig ut!

Lantliga drömmar sa...

Jag bara älskar ert kök! Det är så ljust och vackert, stort och rymligt, och ändå så varmt och hemtrevligt!
Stolen är fin den med, och säkert skön att krypa upp i!
Krafter och tid vet jag inte var man hittar, men kanske vi behöver kunna släppa allt ett litet tag och bara vila lite mellan varven också, andas, och njuta av att inte göra något alls?

LIVS LYST sa...

Så vakkert...! Kan dere ikke bare slappe av og nyte det dere alt har gjort en periode da? Det går jo mot jul og alt. Det er tid for å nyte ;O)