måndag 17 juni 2013

Hyllor

Det har dragit ut lite på tiden med färdigställandet av farstukvisten, men så småningom får vi börja möblera. En liten hylla kunde passa på ena väggen så jag tog mig en titt i föusi för att inventera lagret. Det är alltid lika spännande att gå in och kika där ifall det är något speciellt man behöver. Det är ju så länge sen vi tömde huset och bar in allt möjligt dit, så jag kommer inte längre ihåg vilka grejer vi har. Ibland kommer man tomhänt därifrån, men denna gång hittade jag flera alternativ.



Efter lite provmöblering kom jag fram till att det blir den här gulgröna hyllan som passar bäst. Färgen går inte ihop med väggfärgen i kvisten, men det är ju ingen stor sak att måla om en liten hylla. Den kladdiga målfärgen som använts är heller inte i min smak, så jag behöver inte harmas över att bli tvungen att skrapa bort den. Nu behöver jag bara bestämma mig för vilken färg som blir bäst, vilket inte alltid är så lätt.

3 kommentarer:

Linda sa...

Oj vilken lycka ti ha ett "lager" bara ti ga ett ur tå man böver!! Å säkert bara snygg sakre!! :) Men man får int allt jär i vääde...

Mamsell Lufolk sa...

Jo, he e no liti lyxigt, men he finns alltfö mytchi skräp tär, så int finns he bara snygg sakre. :)

Anonym sa...

VIlket fint hem! Hard it tänkt om en kakelugn? Den skulle passa bra i deras hus:

http://kaakeliuunitehdas.fi/asiaa-kakluunista/