torsdag 26 juni 2014

Livstecken

Plötsligt kände jag mig redo att göra några inlägg här på bloggen så nu gör jag ett försök till att komma igång igen. Jag lovar inget, inspirationen kanske försvinner efter detta inlägg, men jag gör i alla fall ett nytt försök.

Jag har skrivit om vår Afrika-resa i en annan blogg, men tänkte ändå att jag kan dela några foton i denna blogg som fortsättning till senaste inlägg. De mera personliga fotona har jag publicerat i den andra bloggen, så dessa bilder är på intet sätt beskrivande av alla våra upplevelser under resan.


Pilanesberg nationalpark en tidig söndagsmorgon.
African market. Man kände sig mer eller mindre uppäten av försäljarna innan man kom sig härifrån.

Soccer city. Här hölls senaste fotbolls-VM.

Underbara afrikanska gräsvidder.

Röda, dammiga vägar, så typiskt Afrika.Vi hade en underbar resa och har nu anpassat oss till vardagen här hemma. Det har stått stilla på byggfronten ett tag, men nu har maken kommit igång lite igen och håller som bäst på med en platsbyggd inredning till mitt hobbyrum. Själv har jag ännu inte fått tillfälle att greppa penseln eftersom det inte är särskilt praktiskt att måla med en ettåring i huset, men ett, tu, tre dyker det upp något lämpligt tillfälle. Omålade ytor finns det gott om här ännu.


Denna fina kille tillbringar jag dagarna med numera. Leenden ser jag mycket av, men på bild är de rätt sällsynta.

Puss på dig Hakim och puss på dig Ezra!Här testar vi den nya tröjan vi beställt av vår reseguide. Han säljer t-shirts med egna fototryck.
5 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Så roligt att få se ett livstecken från dig/er! :) Jag har så tänkt på er, och jag har saknat dina blogginlägg! Njut av grabben du, nog hinner du måla sen ;) Fast jag gissar att det säkert kliar i bygg-/målarfingrarna med jämna mellanrum...

Maria sa...

Teillä on ollut upea matka! Poikanne on niin suloinen! <3 Paljon onnea :)

Ingelill sa...

Gulla Ezra!:)

Anonym sa...

Så roligt att få se bilder från er och er lillkille:)
Önskar er allt gott!:)

lepplaxbo sa...

Verkligen roligt me nya blogginlägg!! <3