lördag 21 november 2009

Bygget framskrider


Takstolarna är nu på plats och som vi befarat så blev huset för högt i förhållande till längden. Vi hamnade att ändra på ritningen hastigt och lustigt efter att vi märkte att golvkonstruktionen inte var anpassad till kilstenarna. Detta är nu för sent att ändra på så vi får fortsätta med friskt mod och hoppas på att det ändrar lite sen fönstren, panelen, lister och foderbräden kommer på plats. Besvikelser slipper man inte undan när man bygger, och detta får väl klassas som den första.

4 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Ja usch så tråkigt det är när det inte blir som man tänkt! Tycker dock att det är härligt att se hur snabbt allt framskrider med byggare, och det ser bra ut! Snart ska vi verkligen komma ut och titta på huset irl!

Willa Rosa sa...

Hej! Det var roligt att du ville länka min blogg, bland de första.
Ni bygger faktiskt ett drömhus, riktigt på min smak också. Hoppas du orkar blogga under byggprojekt också så får vi följa med. Spännande!
Mysig julväntan!

eirikas sa...

Blir nog alldeles säkert bra sen när allt är på plats! Ändå blir man ju lite sur och bitter när det inte går som man tänkt... Jag måste säga att det verkligen går undan, med den här farten är ni ju in till jul (nästan i alla fall)! Ha det bra :)

Grinden på glänt sa...

Instämmer med dom andra, det går snabbt fram för er! Det är ju bra!

Hon som skulle köpa sängen hittade en på närmare håll så om du är intresserad är det du som är i tur på den. Annons om den finns på findit.fi under antiikki&taide.