söndag 22 maj 2011

Köksinredning

Köksinredningsbygge stod på förra veckans agenda och resulatet har börjat växa fram. Skåpdörrarna skall vi troligtvis beställa av nån snickare. Den tappre byggaren tjatar om att göra dem själv, men handbromsen försöker övertala honom om att det finns en hel del andra tidskrävande projekt som väntar på hans uppmärksamhet. Återstår att se vem som segrar.


9 kommentarer:

Lundagård sa...

Å vad kul att se i verkligheten! Så fiiint det blir! Jag hejar ju på med att ni skall göra luckorna själva när ni nu ändå har gjort sådär mycket. Luckorna behövs ju till ingenting egentligen, det går ju att ha saker i skåpen och flytta in och göra luckor vartefter.

klipposfia sa...

oj va kul! heja heja friskt humör det är det som köket gör;) tappert kämpat och en handbroms behövs allt mellan varven...fast då ångarar man ju sig nog lika mycket mellan varven att man bromsat:)

grinden på glänt sa...

Det kommer att bli toppen ert kök! Låt det ta tid och gör luckorna själva. Så får ni mer äkta känsla i köket. Det är mitt förslag. Lycka till! :)

Lantliga drömmar sa...

Nej men så härligt! :) Det blir ju super!!

Det känns lite som att det är "vårt kök" som byggs samtidigt, då vi ju har liknande ritningar (köket har vi inte ändrat på!), så det är kul att se hur det kommer att bli! :D

Bygglädje till er!

Flickan på landet sa...

Nämen ojsan...här händer det grejer :)det ska bli kul att se resultatet!Toppenfint ser det ut att bli. får se då vem som vinner kampen om köksluckorna *ler*

Anonym sa...

Oj va det ser fint ut. Blir säkert jätteläckert! Sue

finnkids sa...

Ja det ser väldigt fint ut! Skall bli att se det i verkligheten! :-)

Marika sa...

Nu siir ja no att he e allt för längsaan jag a viri ti Lufolk. Tummen upp fö byggan! :)

Anonym sa...

Wow, va fint ni får det!
Vilket hantverk som ligger bakom allt, äkta vara, det är vackert!


skön helg!