söndag 29 maj 2011

Ögonblick att njuta avLivet bjuder på en hel del fina ögonblick att njuta av. Vi borde bara lära oss att se dem mitt i vardagen.

Ett sådant vardagsögonblick upplevde jag igår när jag efter ett SVETTIGT Nice Run fick min önskan uppfylld och maken tog mig med till svärföräldrarnas sommarparadis. Väl framme var klockan nästan natt, men vi hann njuta av både bastubad och en vacker solnedgång. Hade jag varit släkt med Runeberg så hade jag nog säkert fått ihop ett par fina sommardikter, men eftersom någon sådan gen inte påträffas hos mig stannade det vid små förtjusta suckar.


Den tidiga frukosten avnjöts på bryggan med solglittrande hav för ögonen innan vi fick sätta oss båten för att välkomna den nya arbetsdagen.


Dessa få timmar av LYCKA plockar vi fram igen i vinter(när vi naturligtvis glömt flugorna som retade oss under de få timmar vi borde ha fått sova) för att i tankarna få uppleva dessa ögonblick igen.


Ha det bra i sommarvärmen, och ta väl vara på alla fina ögonblick!

6 kommentarer:

Flickan på landet sa...

härligt härligt & helt underbart :)
Ha ett skönt veckoslut :)

finnkids sa...

Oj, oj vilken underbart vacker afton ni hade! Gissade att det var från skäre när jag såg de första bilderna. Såna minnen skall man förvara väl! :-) Ha en bra helg!

Lundagård sa...

Fantastiskt fina bilder, ja även en ickepoet tror jag kan framstöta något vackert när man ser sådana vyer!

Gällande vårt sjöliv de senaste dagarna skrattade jag också lite åt mig själv när jag alltid "predikar" min förtjusning över åkrar och intar en oförstående min gällande vatten. Men när det är över trettio grader i skuggan, då uppskattar även vi lite vattenplask. Dessutom är det ju lilla Sexsjön vi rott fram på och inte något stort och farligt hav ;-)

Lantliga drömmar sa...

Helt underbara bilder!!
Kan bara föreställa mig hur härligt ni hade det där! :)

Mikaela sa...

Wow, vilka vackra bilder! :)

Mikaela sa...

Tack för din kommentar! :) Jag har läst din blogg en längre tid, men jag har varit dålig på att kommentera tidigare. Det är intressant att följa ert husprojekt! :)