söndag 1 april 2012

Bibliotek


 Vi har börjat grovbygga igen. Vindsvåningen lämnades helt åt sitt öde när vi flyttade men nu kunde maken inte hålla sig längre från att börja fixa sitt efterlängtade bibliotek. Själv hade jag nog en annan prioritetsordning, men ibland får man ge vika. Det är nog längesen jag sett honom så lycklig som nu när han får bygga sina hyllor, så kanske han behövde få göra det här nu så han orkar vidare sen.

5 kommentarer:

Sabina sa...

Det blir snyggt! Vi borde också fixa ordentligt med hyllor för böcker och MAPPAR. Ett arbetsrum har vi tänkt ha. Ett av de stora rummen på vinden har vi tänkt som förvaring och pyssel/göra saker rum... Vi har nog för många idéer, så trots storleken på huset lär det väl bli för litet! :-) Åh, jag bara älskar att MÅLA! Blir ju genast ett resultat och så är det avkopplande av se på när penseln drar fram! Få se om jag tycker samam sak efter att vi byggt och målat och målat...!

klipposfia sa...

ibland är det nog bäst att låta inspirationen från gubben flöda mellan varven:) och värre än ett bibliotek kunde det ju faktiskt vara! typ skruva bilar etc:) bra kämpat hur som helst!

Lantliga drömmar sa...

Men så härligt att ni får ert bibiliotek ändå, och att gubben är lycklig betyder en hel del! :)
..och som sofia säger, det kunde vara värre än ett bibliotek, hos oss är det nog bilarna och fordonen som prioriteras ;)

Snyggt ser det ut att bli iaf, som allt annat ni gör!

från denna dag sa...

Hejsan! Vilken härlig blogg du har! Varför har jag inte hittat hit förut?! :) Min iver efter att få börja renovera vårt förhoppningsvis framtida hus blir så otroligt stor när jag läser dina inlägg. Ett riktigt fint hus har ni och speciellt kvisten! Var i österbotten finns denna härliga bondgård?

ha de bra!

-Ulrika-

eirikas sa...

Ååå, så härligt! Jag längtar också efter ett bibliotek - önskar att min kar hade samma bok- och läspassion, men icke... Får låta mej inspireras av ert bygge och drömma vidare. GLAD PÅSK!