torsdag 12 mars 2009

Mera handarbete


Påbörjade för en tid sedan detta projekt, nämligen att virka en pläd. Jag har inte virkat sen lågstadiet så jag valde den enklaste varianten med enbart stolpar. Mina handarbeten har en tendens att lämna liggande halvgjorda i något skåp, men förhoppningsvis kommer jag till slutändan med detta projekt, även om jag inte alltför ofta sätter mig ned med virknålen. Men handarbeten ska ju bara vara för avkoppling eller hur? Ingen stressfaktor, de finns det nog tillräckligt av ändå.

6 kommentarer:

Grinden på glänt sa...

Det är roligt att ha nåt på gång iaf!

Stolen blir säkert underbar till sist!!

GAMMAL ROSTIG GRIND sa...

Oj den blir säkert fin!gjorde i höstas en filt till lillen å är nu sugen på att börja på en pläd att ha i soffa men i bomullsgarn.skrattar för mig själv när jag ser bilden när ni rev stugan,på den stegen klättrade jag HÖGGRAVID!:-Dhar faktiskt int hittat rätta stället för skidstaven än men jag lovar jag sätter upp bilder när den e på plats!OJ det blev långt!;-)

Lantliga drömmar sa...

Låter som hemma hos oss ;)
Den ser hur som helst ut att bli jättefin! :)

Pumlan sa...

Alltid så vackra bilder i dina inlägg!
Jag ordnar bloggträff...

Kika sa...

Hallå kusin! Du som är så duktig på att restaurera gamla möbler, vill du gå in på min sida och ge tips? Vad är bivax, linolja? Vad ger det för effekt, va e de för skillnad, etc.? Andra ideér/tips? :-) Ha en bra helg.

/Kika

GAMMAL ROSTIG GRIND sa...

Ja man får ju se hur mycket tid som blir över för bloggandet sen;-)jo visst kommer några bilder på huset när vi får färdigt städat!:-)