torsdag 5 mars 2009

Hantverk
Riktigt hantverk kan man nog kalla restaureringen av denna stol. Så många timmar som jag lagt ner på den har någon knappast lagt på att tillverka den. Och än har jag det största snickeriarbetet framför mig. Ryggstödet saknar nämligen ett kryss som verkligen inte är det lättaste att snickra till, med böjningar och svängar åt alla håll, men i värsta fall får jag anlita någon mera händig snickare till den uppgiften. Hursomhelst, roligt är det att få jobba med händerna.

4 kommentarer:

Lundagård... sa...

Härliga bilder!

Lantliga drömmar sa...

Säger som föregående, härliga bilder! :) Stolen kommer säkert att bli jättevacker när den är klar!
Du gjorde verkligen ett smart drag när du började i skolan! Så härligt att få göra allt ordentligt, precis så som det ska göras!

Lantliga drömmar sa...

Nej men vad säger du! :)

Vet du vad, om jag var du/ni skulle jag strunta totalt i storleken, och ta huset om ni verkligen känner att ni vil ha det och att ni orkar med hela projektet! Du har så rätt i det du säger, ett gammalt hus har en så speciell underbar charm, som är omöjlig att få i ett nytt hus, och det gamla är så mer äkta än det nya!
Om jag bara kunde och vi orkade så skulle jag helst av allt också ha ett gammalt hus!

I boken hade de en hel del om byggnadsvård också, då familjen nu bygger sig ett större hus, och hela byggnadstekniken, med att bl.a. tjära allt ändträ, t.o.m. spiror, känns så äkta och ordentligt! Inget slår det gamla och ordentliga!

Äsch, nu blir jag så nyfiken! Får ta och inboxa dig på fl... ;)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品