fredag 16 mars 2012

Kökshylla


Det blev en kökshylla i stället för torkskåp. Jag har envist fasthållit att svenskarna inte är riktigt smarta som inte fattat nyttan av ett torkskåp, men nu har jag själv gått i samma fälla. Fortfarande håller jag fast vid att torkskåp är väldigt praktiska, men efter att ha levat utan i ett halvt år har jag kommit fram till att det går att klara sig utan. Både maken och jag var överens om att en öppen hylla passar bättre än ett skåp ovanför diskhon, och när den dessutom var mycket enklare att fixa till än skåpet så behövdes inga långa diskussioner. Om vi i framtiden kommer fram till att vi trots allt behöver ett torkskåp är det ju inga problem att skruva ner hyllan och bygga ett skåp i stället. 


tisdag 6 mars 2012

Härliga tider




Visst är det helt fantastiskt vilket underbart väder vi fått ha den senaste tiden. Man borde vara utomhus hela dagarna och njuta av vårvintern. Detta lyckas ju inte så bra när man jobbar, men man njuter desto mera de gånger man har möjlighet till det då istället. 
Senaste söndag förmiddag tog jag och maken oss en promenad i snöskoterspåren på åkrarna i byn. Det var trevlig omväxling att se byn från perspektiv man sällan gör, och vi kunde konstatera att det finns ännu mera åkrar häromkring än det ser ut att vara när man tittar från vägen. Dessutom stötte vi på ca 10 vitsvanshjortar, men de försvann så fort så jag hann inte föreviga dem. Dessa små, trevliga naturupplevelser förgyller livet, och helt gratis dessutom! Ut och Njut!