onsdag 10 september 2008

Uppdaterande

Ska göra ett nytt försök idag för att se om jag lyckas bättre med bildplaceringen. Ikväll har vi haft hjälp på tomten av min syster med familj och det är ju alltid uppskattat. Även barnen drog sitt strå till stacken med att plocka rivningsskräp som konstigt nog finns överallt på tomten. Min systerdotter på 4 år sammanfattade vårt projekt ganska beskrivande : "Det räcker nog länge förrän nån kan börja bo i något hus här, det räcker så många dagar och nätter så det går inte att räkna. " Jag kunde inget annat än hålla med. Mera rätt kan man knappast ha. Men nog är det bara att knega på.


Ska nu försöka sätta in några uppdaterande bilder från tomten.
Grävmaskinen har lyft bort taket så nedplockningen kan börja.

Dammigt värre


Ska också fresta er med några bilder från vår höstutflykt till Ohtakari. Underbart väder och underbart ställe. Definitivt värt ett besök!

Picknik på stranden går lika bra på hösten





Det var allt för idag. Gonatt!

3 kommentarer:

Lundagård sa...

Hurra, vad kul att du börjat blogga så kan man hänga med i ert byggande!
Gammalt glas i fönstren ger verkligen en helt annan känsla än nytt. Värt att satsa på enligt oss. Är det inte gammalt fönsterglas i huset ni river som ni kan använda?
Inte skulle ni ju riva bort pärmarna på de vackra böckerna i bokhyllan och ersätta med nya...

Lantliga drömmar sa...

Underbara strandbilder!!

Vilken vacker spis inne i huset! Det måste ha varit väldigt fint där en gång i tiden!

Roligt att se hur det framskrider, som sagt, vi måste nog komma och kolla nångång irl snart! :-)

Lundagård sa...

Med sexrutiga fönster blir ju glasbitarna ännu mindre än med t-fönster så då borde det ju gå bra att använda det glas ni har. Man kan ju sätta gammalt glas tex. bara i ytterbågarna om man inte hittar till alla fönster.